Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný byt v DV 3+1 /L 5.NP, 71m2 u lesoparku Hostivařské přehrady

Lokalita: Brechtova, Praha 4, Praha 11, Háje, Praha, území Hlavního města Prahy

Evidenční číslo:
2231
Typ:
Byty
Druh:
prodej
Adresa:
Brechtova, Praha 4, Praha 11, Háje, Praha, území Hlavního města Prahy
Cena:
8 380 000Kč
Poznámka k ceně:
kompletní cena včetně právního servisu a provize RK
Plocha obytná:
71 m2
Vlastnictví:
Družstevní
Stav:
Po rekonstrukci
Umístění:
Klidná část obce
Typ budovy:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Panelová

Popis nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný byt 3+1 se zasklenou lodžií o celkové ploše 71 m ve 5. nadzemním podlaží, který se nachází v těsné blízkosti krásné Hostivařské přehrady. Tento byt prošel rozsáhlou a náročnou rekonstrukcí a to ve spolupráci s renomovaným architektem a interiérovým designérem. Každý detail byl promyšlen s ohledem na funkčnost a estetiku, čímž byt uspokojí i ty nejnáročnější klienty.
V bytě naleznete prostorný obývací pokoj, jehož stěny jsou pokryty moderní stěrkou, a který nabízí přístup na zasklenou lodžii i do moderní kuchyně s jídelním koutem. Kuchyňská linka je vybavena moderními spotřebiči, což zaručuje maximální komfort při vaření. Další dva pokoje poskytují různé možnosti využití jeden slouží jako klidná ložnice a druhý jako profesionální nahrávací studio s odhlučněnými stěnami, což je ideální pro youtubery či vášnivé hráče. Luxusní koupelna nabízí jak vanu, tak sprchový kout, a samostatná toaleta zajišťuje absolutní pohodlí.
Byt je situován v domě, který prošel kompletní revitalizací, takže splňuje standardy novostavby. Lokalita blízko Hostivařské přehrady nabízí klidné prostředí s možností relaxace v přírodě od naučných přírodních stezek po cyklotrasy a přitom je výborně dostupná do centra Prahy. V blízkosti domu se nachází základní i mateřská škola, Penny Market, dětské hřiště, sportovní hala a plavecký bazén. Pro milovníky nakupování jsou v dojezdové vzdálenosti cca 5 minut nákupní centrum VIVO Hostivař a zábavní a nákupní centrum Westfield Chodov. Tento byt v družstevním vlastnictví je ideálním řešením pro ty, kteří hledají komfortní a zároveň reprezentativní bydlení v klidné části Prahy, avšak s veškerými výhodami městského života na dosah ruky. Financování Hú možné zástavou jiné nemovitosti. Doporučujeme

Základní info

Umístění:
Klidná část obce
Typ objektu:
Samostatně stojící
Konstrukce:
Panelová
Adresa:
Brechtova, Praha 4, Praha 11, Háje, Praha, území Hlavního města Prahy

Plochy

Plocha sklepa::
3m2
Plocha lodžie::
3m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží::
5. podlaží
Počet NP::
7
Počet PP::
1
Typ objektu::
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti::
C - úsporná
Podle vyhlášky::
vyhláška č. 264/2020 Sb.

Máte otázku?